Cinque Terre

Chiro Begijnendijk bloeit: in 2016-'17 zijn we afgeklopt op 126 leden, 20 leiding, 2 VB'ers. Samen met de vriendenkringers, oud-leiding, ouders en grootouders, sympathisanten zorgen we mee voor het boeiende Begijnendijkse verenigingsleven.

Ondertussen is het inschrijvingsseizoen terug begonnen met 2 grote veranderingen:

• het lidgeld is nu 50 euro. I.p.v. wafeltjes te verkopen voor de afdelingskassen waarbij de grootste winst naar de industriële wafelbakker gaat, steken we voor elk lid nu 5 euro in de afdelingskas zodat de leden daarmee gratis allerlei kleine kosten kunnen maken: uitstapjes op kamp, een ijsje bij mooi weer, een gewestactiviteit, ...
    En daarnaast ben je natuurlijk ook nog verzekerd en kan je elke zondag genieten van goede leiding, veel vrienden en koek & drank.
  • Omdat we maar met 14 leiding overblijven, hebben we de afdelingen anders moeten organiseren:
Geboorte Meisjes Jongens
2009, 2010 Ribbels: Silke, Kaat, Dylan
2006 - 2008 Kwiks: Samina, Ellen VR Rakkers: Nathalie, Jens
2004, 2005 Tippers (vanaf 12/11): Joke, Soetkin Toppers: Ellen S, Kimberly
2002, 2003 Tiptiens:Simon, Inge Kerels: Sander, Mitchell
2001 Aspi-meisjes: Klaas

• Het is dus met pijn in hart dat we geen nieuwe leden van 2011 kunnen verwelkomen, maar we hopen om jullie dan volgend jaar te ontvangen.

Omdat voor de rest het echte chiroleven (bijna) elke zondag vanaf 14u op ons chiroplein gebeurt, hebben we een eerder sobere website. Je vindt hier onze facebookpagina, een overzicht van de komende events en vooral foto's: véél foto's.

Download hier Kampboekje van 2017

Hier moet nog vanalles komen van algemene info en de leiding en afdelingen.

Chiro B'dijk organiseert