Chiro Begijnendijk - Uw persoonlijke chiropagina

Uw persoonlijke chiro-pagina Schrijf in voor chiro, kamp, eetdag, chirotrui, ...

Persoonlijke gegevens
Geslacht

Door inschrijving ga je akkoord met ons privacy-beleid.

(Er is momenteel een probleem met het inschrijven van nieuwe twee-, drie- of vierlingen. Neem in dat geval even contact op met Kris.Aerts@kuleuven.be)

Klik op de grijze balkjes om in te schrijven voor de activiteit of je status te bekijken.

Schrijf je nu in voor een pak heerlijke chirozondagen, -weekend(jes) en veel plezier met je vrienden!
Dit kost slechts € 50 en hier zit in:

1. elke week enthousiaste leiding
  2. aansluiting bij chiro-nationaal
  3. verzekering voor BA en lichamelijke ongevallen
  4. elke zondag koek en drank
  5. 5 euro voor de afdelingskas

Dat laatste is nieuw sinds vorig jaar. Om tijdens het jaar en het kamp allerlei kleine activiteiten en uitgaven te doen met de afdeling, verkochten veel groepen wafeltjes of andere dingen (maar eigenlijk vooral wafeltjes). Om jullie daarvan te verlossen, vragen we nu gewoon aan elk lid 5 euro voor de afdelingskas: gemakkelijker en uiteindelijk goedkoper want anders ging de wafelbakker met een deel van de winst lopen.

Deze leidingsploeg staat in voor een fijne zondag en super-chirokamp het komende jaar:

GeboorteMeisjesJongens
2009, 2010, 2011 Speelclub-meisjes
Samina & Simon
Speelclub-jongens
Lauren, Lies & Brent
2007, 2008Kwiks: Inge & Silke Rakkers: Bauke & Klaas
2005, 2006 Tippers: Kaat & Laura Toppers: Dylan
2003, 2004 Tiptiens: Nathalie Kerels: Soetkin
2002Aspi-jongens: Jens

Omdat september voor veel ouders een dure maand is, kan je er ook voor kiezen om die 50 euro gespreid te betalen: 30 euro nu en 20 euro in januari. Zo blijft chiro voor iedereen betaalbaar.

Heb je graag dat de leiding van je afdeling eens op huisbezoek komt om kennis te maken met deze verantwoorde jongens en meisjes en een babbeltje te kunnen doen met de leiding? Dan kan je dat hieronder aanvinken. Daarbuiten ben je natuurlijk ook altijd welkom om voor of na de chiro even met de leiding en VB's te komen praten.

Inschrijven doe je door onderaan het formulier met je gegevens op de inschrijfknop te klikken.

Krijg geld van fiscus en ziekenkas.

Regel: 533
    Bestand: /data/sites/web/chiro-begijnendijkbe/www/extras/schrijfIn.php
    Foutmelding: SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'and attest_begin is not null order by id desc' at line 1

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/sites/web/chiro-begijnendijkbe/www/extras/schrijfIn.php on line 544

Schrijf in voor de pasta-avond op zaterdag 30 maart 2019 via http://tiny.cc/eetdagChiro

Op deze pagina houden we niet bij of je ingeschreven bent, maar bij je inschrijving kon je wel kiezen om een email over je inschrijving te ontvangen. Normaal is alles dus in orde met je inschrijving.

De volgende brunch is op zondag 25 november 2018.

Binnenkort open de inschrijvingen.

Bij vragen of problemen: neem contact op met Kris (punt) Aerts (at) kuleuven (punt) be met vermelding van