Chiro Begijnendijk - Uw persoonlijke chiropagina

Uw persoonlijke chiro-pagina Schrijf in voor chiro, kamp, eetdag, chirotrui, ...

Persoonlijke gegevens
Geslacht

(Er is momenteel een probleem met het inschrijven van nieuwe twee-, drie- of vierlingen. Neem in dat geval even contact op met Kris.Aerts@kuleuven.be)

Klik op de grijze balkjes om in te schrijven voor de activiteit of je status te bekijken.

Schrijf je nu in voor een pak heerlijke chirozondagen, -weekend(jes) en veel plezier met je vrienden!
Dit kost slechts € 50 en hier zit in:

1. elke week enthousiaste leiding
  2. aansluiting bij chiro-nationaal
  3. verzekering voor BA en lichamelijke ongevallen
  4. elke zondag koek en drank
  5. 5 euro voor de afdelingskas

Dat laatste is nieuw. Om tijdens het jaar en het kamp allerlei kleine activiteiten en uitgaven te doen met de afdeling, verkochten veel groepen wafeltjes of andere dingen (maar eigenlijk vooral wafeltjes). Om jullie daarvan te verlossen, vragen we nu gewoon aan elk lid 5 euro voor de afdelingskas: gemakkelijker en uiteindelijk goedkoper want anders ging de wafelbakker met een deel van de winst lopen.

Doordat we dit jaar maar met 14 leiding overblijven, hebben we de afdelingen wel anders moeten organiseren.
Er hebben veel scenario's op tafel gelegen (leden vroeger leiding laten worden, geslachten mengen, ...), maar uiteindelijk vonden we deze oplossing het beste. Natuurlijk hadden we alles liever bij het oude gelaten, maar nood breekt wet en al bij al zijn we toch fier om volgende leidingsploeg voor te stellen:

GeboorteMeisjesJongens
2009, 2010Ribbels: Silke, Kaat, Dylan
2006 - 2008Kwiks: Samina, Ellen VRRakkers: Nathalie, Jens
2004, 2005Tiptieners:
Simon, Inge
Toppers: Ellen S, Kimberly
2002, 2003Kerels: Sander, Mitchell
2001Aspi-meisjes: Klaas

Het is dus met pijn in hart dat we geen nieuwe leden van 2011 kunnen verwelkomen, maar we hopen om jullie dan volgend jaar te ontvangen.

Omdat september voor veel ouders een dure maand is, kan je er ook voor kiezen om die 50 euro gespreid te betalen: 30 euro nu en 20 euro in januari. Zo blijft chiro voor iedereen betaalbaar.

Heb je graag dat de leiding van je afdeling eens op huisbezoek komt om kennis te maken met deze verantwoorde jongens en meisjes en een babbeltje te kunnen doen met de leiding? Dan kan je dat hieronder aanvinken. Daarbuiten ben je natuurlijk ook altijd welkom om voor of na de chiro even met de leiding en VB's te komen praten.

Inschrijven doe je door onderaan het formulier met je gegevens op de inschrijfknop te klikken.

Krijg geld van fiscus en ziekenkas.

Regel: 496
    Bestand: /data/sites/web/chiro-begijnendijkbe/www/extras/schrijfIn.php
    Foutmelding: SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'and attest_begin is not null order by id desc' at line 1

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/sites/web/chiro-begijnendijkbe/www/extras/schrijfIn.php on line 507

De volgende eetdag is op 24 maart 2018.

De volgende brunch is op zondag 26 november 2017.

Bij vragen of problemen: neem contact op met Kris (punt) Aerts (at) kuleuven (punt) be