Persoonlijke chiropagina

Houd alvast 22 en 23 april vrij voor ons feestweekend!

Schrijf je nu in voor een pak heerlijke chirozondagen, -weekend(jes) en veel plezier met je vrienden!
Dit kost slechts € 50 en hier zit in:

1. elke week enthousiaste leiding
  2. aansluiting bij chiro-nationaal
  3. verzekering voor BA en lichamelijke ongevallen
  4. elke zondag koek en drank
  5. 5 euro voor de afdelingskas, waarmee de leiding toffe extra dingen kan doen tijdens het jaar of op kamp.
Geboortejaar Meisjes Jongens
2014, 2015 Ribbels*
2012, 2013Speelclub-
meisjes
Speelclub-
jongens
2010, 2011Kwiks
Rakkers
2008, 2009 Tippers
Toppers
2006, 2007 Keti's
2005 Aspi's

Heb je graag dat de leiding van je afdeling eens op huisbezoek komt om kennis te maken met deze verantwoorde jongens en meisjes en een babbeltje te kunnen doen met de leiding? Dan kan je dat hieronder aanvinken. Daarbuiten ben je natuurlijk ook altijd welkom om voor of na de chiro even met de leiding en/of VB's te komen praten.

Als september financieel een moeilijke maand is, neem dan even contact met VB (Kris - Kris.Aerts@kuleuven.be om afspraken te maken voor een gespreide betaling op maat van je mogelijkheden. We behandelen elke aanvraag met de nodige discretie. Als chiro zorgen we er voor dat chiro voor iedereen betaalbaar blijft.

Inschrijven doe je door onderaan het formulier met je gegevens op de inschrijfknop te klikken.

Geslacht

Chiro is enkel mogelijk dankzij de steun van veel vrijwilligers: niet alleen de leiding en VB's, maar ook andere mensen die chiro een warm hart toedragen en komen helpen op eetdagen, het kamp, bij het onderhoud van het lokaal, ...

Wil je (vader/moeder) ook sporadisch een steentje bijdragen? Vink dan hieronder je talent(en) in:

Door inschrijving ga je akkoord met ons privacy-beleid.

(Er is momenteel een probleem met het inschrijven van nieuwe twee-, drie- of vierlingen. Neem in dat geval even contact op met Kris.Aerts@kuleuven.be)

Krijg geld van fiscus en ziekenkas.

Zodra je ingeschreven bent, kan je hier een chirotrui bestellen.

In 2021-'22 gaan we opnieuw op minikamp en voor het eerst op maxikamp! Meer info volgt nog.

Het hoogtepunt van élk chirojaar!

In 2021-'22 gaan de jongste leden (van ribbels tot tito's) van 1 tot 11 juli op kamp!
De ouderen gaan eind juli op buitenlands kamp van +- 21 tot 31 juli, maar de exacte datum hangt af van JEKA.
Naar waar? Dat blijft zoals elk jaar een geheim tot je kan inschrijven, maar
we verklappen al één ding: de meeste mensen spreken daar géén Japans.

Elk jaar organiseren de chiroleden ism leiding en vriendenkring een activiteit ten voordele van de lokalen en het kamp.
Na het grote succes in 2019 doen we dit jaar opnieuw een ontbijt aan huis op zondag 28 november 2021. Helemaal corona-proof!

Op zondag 7 november verkopen we ontbijten aan huis, maar je kan je ontbijt ook online bestellen tot 19 november op http://chiro-begijnendijk.be/extras/ontbijt/

Op zaterdag 19 maart 2022 doen we een eetdag nieuw concept. Voorlopig getiteld 'eetievent'.

Bij vragen of problemen: neem contact op met website@chiro-begijnendijk.be met vermelding van 12347